Vimka_suvepark_005

Uudised

Uudised

VIMKA HOOAJAPILETIGA LEVILE!

AINULT TÕELISTELE FÄNNIDELE!

Ilmselt on juba levinud uudis, et Vimka Otepää sõsarkeskuste Kuutseka & Munaka hooajapiletite eelmüük on alanud.

Oleme viimaste aastatega kogenud lumetut ja eriti sooja talve (2020 a.), pandeemiat, energiakriisi. Vimka mereäärne kliima on oluliselt ettearvamatum kui Otepää keskustes, ning samuti puudub siin võimalus lund üle suve säilitada nagu Kuutsemäel juba kolm hooaega tehtud on.

Olukorrast tulenevalt oleme kolme keskuse hooajapiletite aktiivset müüki alustanud pisut hiljem, ehk siis kui Vimka nõlvad on avatud ja pikemas vaates kindlam tunne. Kui sinul on tunne juba kindel, siis loe seda uudist edasi ????

UUS hooaeg toob häid uudiseid: Vimka, Kuutseka ja Munaka ühine hooajapilet muudab Soome uhkeima suusakuurordi Levi mäepiletid viiendiku võrra soodsamaks!

Levi on avatud juba 06. oktoobrist (ka murdmaa rajad) – tõelistele mäefännidele, kelle lumeigatsus on väljakannatamatuks muutunud, avaneb nüüd suurepärane ja tavapärasest soodsam võimalus suusk või laud valgeks teha juba enne kodunõlvade avamist.

Just eelõige soovist tõelisi fänne võimalikult kiiresti lumele päästa  alustasime Vimka hooajapiletite müüki tavapärasest varem ning täpselt teadmata millal kodumägi avatakse.

Kuigi müügile tulevate hooajapiletite arv on piiratud* (tulenevalt laskumisnõlvade kapasiteedist), soovitame pileti hankimisega siiski mitte kiirustada. Enne ostu sooritamist tutvuge kindlasti hooajapileti kasutustigimustega!

*limiidi täitumisel on keskusel õigus müük peatada

Juhul kui mäespordi soov raudne klikkige SIIN!

Kolme keskuse perepileti tellimiseks kirjuta vimka@vimkapark.ee. ;

Perepiletite arvete väljastamine algab peale 25.10.23.

Peatset ja lumist talve ning lahedaid mäeelamusi soovides!

 

Vimka