Vimka_suvepark_005

Uudised

Uudised

LUMEINFO JA HOMMIKUMÄGI!

Hei mäesportlased!

Aknast välja vaadates on ilmselt raske uskuda aga Viimsi liustik on endiselt oma nime vääriline.

Juuresolev pilt on tehtud värskelt ja ausõna seda pole grammigi photshopitud????.

Peanõlv, lumepark ja väike õppenõlv on ennem avamist hooldatud ja sheipitud. Lumekihti kirjeldaks seekord sõnaga märkimisväärne. Seda siis eelkõige üldist klimaatilist olukorda arvestades. Suur õppenõlv jääb kahjuks suletuks. Seal on lund just korraliku põhja jagu. Kui lund juurde sajab- ja vahet pole kas sadu tuleb taevast või lumekahurist saab nõlva jälle väikse tööga avada.

Nüüd aga veelgi põrutavam uudis – homsest alustame Vimkal HOMMIKUMÄEGA. Vimka sisarkeskus V-Munamägi on tuntud oma Legendaarsete öömägedega aga Vimkal siis homsest täitsa uus teenus: HOMMIKUMÄGI. LIFTID AVATAKSE KL 8:30 ja töötavad seekord üle 12h järjest – õhtu nagu ikka kuni 21.00!

NB Kuna mäeL on kooligrupid võib laenutuse varustuse saadavus piiratud olla.

Muideks homme võib Vimkal päikseprilegi vaja minna! Täitsa liustiku värk!

Ei muud kui suusatamise, lauatmise ja loomulikult Vimkadeni!

 

Vimka rajameistrid

Groomed with Love